26 setembre, 2022

Activitats Esdeveniments Notícies

Aquest cap de setmana passat, a L’Estartit es va celebrar la Fira dels Pirates i dels Corsaris de L’Estartit i de les Illes Medes. Un cap de setmana carregat d’activitats per a tots, grans i petits: espectacles, teatre, mercat, parades, desfilades, desembarcament, batalla de pirates, etc.

D’entre totes les activitats que es podien fer durant tot el cap de setmana, una era la possibilitat de venir al vaixell pirata del Nautilus, el Corsari Negre, i fer una volta a les Illes Medes a bord del nostre vaixell, per viure una experiència 100% pirata.

Vam fer sortides cada hora dissabte i diumenge, amb el Corsari Negre, i tot i que les previsions meteorològiques no ens van acompanyar massa, vam poder fer el recorregut fins a les Illes Medes i oferir aquesta experiència a molta gent que va venir a gaudir de la fira.

Volem donar les gràcies a tots i a totes els que heu vingut amb nosaltres aquests dies i també a l’organització de la Fira dels Pirates i dels Corsaris de L’Estartit i de les Illes Medes, que han fet això possible un any més, en la seva 18a edició.

Us deixem amb un enllaç a un petit vídeo que hem fet al nostre perfil d’Instagram resumint el que ha sigut aquest gran cap de setmana. Esperem que us agradi!

To top