NAUTILUS RUTA 1

Reserva Natural de les Illes Medes

Una travessia per la Reserva Natural de les Illes Medes a bord del Nautilus. Descobreix la bellesa, diversitat i riquesa de la seva vida submarina gràcies a les seves cabines submergides amb grans finestrals.
1,5h

Inclou bany a la Costa del Montgrí

NAUTILUS RUTA 2

Illes Medes i Roca Foradada

Un creuer submarí per la Reserva Natural de les Illes Medes i la Costa del Massís del Montgrí, passant per la Punta de la Barra, Punta Salinas, Cap d'Utrera, Cala Pedrosa i la Roca Foradada.
1,5h

No inclou bany

CORSARI

La Ruta de les Tres Coves

A bord del Corsari Negre podràs gaudir d’una ruta per la Reserva Natural de les Illes Medes i la costa del Montgrí fins arribar a les Tres Coves, on transbordarem a una rapidíssima embarcació pneumàtica que ens portarà fins al cor de la muntanya. Després d’apreciar-ne la bellesa, agafarem el rumb fins al Falaguer, on gaudiràs d’un bany tranquil en aigües cristal·lines.
3h

Inclou bany a la Costa del Montgrí.
No inclou visió submarina.

NEMO

Ruta per les coves amb bany inclòs

Puja al Nemo! Podràs gaudir d'una ruta increïble vorejant la costa rocosa del Massís del Montgrí a tota velocitat, amb unes vistes privilegiades de totes les petites cales i recòvols plens de vida salvatge com la Cala Calella, Cala Pedrosa, Cala Ferriol o Cala Montgó. També ens endinsarem a les coves de la costa de l'Estartit com la Cova del Contrabandista, les Tres Coves o la Roca Foradada, on a més d'explorar-les a bord podrem fer un bany i gaudir-les des de l'aigua. No te'l perdis!
2h

Inclou bany a la Costa del Montgrí.
No inclou visió submarina.

LA TEVA RUTA NEMO

Lloga el nostre vaixell Nemo!

Vols navegar pel mar en el nostre vaixell ràpid Nemo de forma privada? Gaudir de les paradisíaques cales de la Costa del Montgrí amb els teus amics? Lloga la nostra embarcació ràpida Nemo per a una ocasió especial i coneix la costa de les Illes Medes amb qui tu vulguis. Envia'ns un correu, consulta les condicions i puja a bord!
CORSARI LA TEVA RUTA

Lloga el Corsari!

Vols celebrar el teu aniversari d'una manera completament diferent? T'apuntes a un comiat de solter enmig del mar? T'agradaria fer una festa temàtica de pirates amb els teus amics? També pots venir amb la teva empresa i fer presentacions de productes en un entorn immillorable. T'ho posem fàcil! Consulta les nostres condicions per llogar el Corsari i gaudeix del nostre vaixell més elegant de forma privada.
To top