NAVEGA EN LA HISTÒRIA

Navega com sempre ho van fer els autèntics mariners i uns quants pirates. Coneix les tècniques marineres que van permetre els desplaçaments marítims que han construït la nostra història. Una sortida en veler, ideal per conèixer la Costa Brava i la història nàutica.

UNA MANERA DIFERENT DE NAVEGAR

El Corsari és una embarcació tipus goleta construïda artesanalment amb fusta tropical a Camamú, a la vora del riu Acaraí (Brasil), com els antics vaixells pirates. Ideal per navegar en veler per la Costa Brava.

T’ ACOSTEM A LA COSTA AMB UNA EMBARCACIÓ LLEUGERA

Un passeig en llanxa perquè apreciïs les grutes i les cales de la Costa Brava.

CORSARI

La Ruta de les Tres Coves

A bord del Corsari Negre podràs gaudir d’una ruta per la Reserva Natural de les Illes Medes i la costa del Montgrí fins arribar a les Tres Coves, on transbordarem a una rapidíssima embarcació pneumàtica que ens portarà fins al cor de la muntanya. Després d’apreciar-ne la bellesa, agafarem el rumb fins al Falaguer, on gaudiràs d’un bany tranquil en aigües cristal·lines.
3h

Inclou bany a la Costa del Montgrí.
No inclou visió submarina.

CORSARI LA TEVA RUTA

Lloga el Corsari!

Vols celebrar el teu aniversari d'una manera completament diferent? T'apuntes a un comiat de solter enmig del mar? T'agradaria fer una festa temàtica de pirates amb els teus amics? També pots venir amb la teva empresa i fer presentacions de productes en un entorn immillorable. T'ho posem fàcil! Consulta les nostres condicions per llogar el Corsari i gaudeix del nostre vaixell més elegant de forma privada.
To top