NAUTILUS VA SER EL PRIMER VAIXELL AMB VISIÓ SUBAQUÀTICA

Els vaixells Nautilus van ser els pioners a mostrar el fons marí de la Reserva Natural de les Illes Medes, un espai protegit per la riquesa del seu ecosistema i la seva flora i fauna úniques. La flota compta amb 5 embarcacions de grans finestrals submergits, que permeten gaudir de la bellesa de les Illes Medes des d’un punt de vista privilegiat. Un passeig en vaixell amb el qual descobrir el mar en la seva profunditat.

CONEIX ELS AMICS DEL NAUTILUS

Nautilus, amb la seva visió immersiva, et permet formar part de l’ecosistema marí, intimar amb els peixos. Una excursió en vaixell que t’acosta a una vida salvatge preservada, única i exemplar on connectar amb els teus nous amics: el lluç, el dento o la ratlla.

LES ILLES MEDES EN VAIXELL

La reserva marina de les Illes Medes és avui un paradís aquàtic on peixos com el lluç, el dento o l’escórpora viuen entre coralls vermells, estrelles de mar i esponges. La protecció de l’arxipèlag ens permet descobrir, en aquesta sortida en vaixell, la vida marina en estat pur: salvatge, colorida, vibrant… sorprenent. Nautilus, Corsari i Nemo són idonis per fer excursió a les Illes Medes, sigui quina sigui la teva edat. Escull quin és el passeig en vaixell que millor et quadra.

NAUTILUS RUTA 1

Reserva Natural de les Illes Medes

Una travessia per la Reserva Natural de les Illes Medes a bord del Nautilus. Descobreix la bellesa, diversitat i riquesa de la seva vida submarina gràcies a les seves cabines submergides amb grans finestrals.
1,5h

Inclou bany a la Costa del Montgrí

NAUTILUS RUTA 2

Illes Medes i Roca Foradada

Un creuer submarí per la Reserva Natural de les Illes Medes i la Costa del Massís del Montgrí, passant per la Punta de la Barra, Punta Salinas, Cap d'Utrera, Cala Pedrosa i la Roca Foradada.
1,5h

No inclou bany

To top