SORPRÈN-TE

SORPRÈN-TE

Visió submarina per gaudir de la flora i fauna de la Reserva Natural, observar la vida marina i fer amics amb els peixos que habiten a la Reserva Natural de les Illes Medes. Un passeig en vaixell que et permetrà conèixer el mar en la seva profunditat. Descobreix la vida marina des de dins, en aquesta excursió en vaixell per la Costa Brava.

Descobreix

SUBMERGEIX-TE

SUBMERGEIX-TE

La manera còmoda de navegar per una costa escarpada. Una embarcació còmoda i lleugera per visitar les coves, entrar amb facilitat per banyar-te i gaudir del mar tant des de baix com des de dalt. Un dels passejos en vaixell més estimulants de la Costa Brava. Vorejaràs les roques del massís del Montgrí i t’endinsaràs a les coves com mai ho has fet.

Embarca

NAVEGA

NAVEGA

Navega en la història. Puja a bord d’un autèntic clàssic, un passeig en veler. Visita els llocs més emblemàtics de la costa del Montgrí, així com les Illes Medes o les Tres Coves. Una inoblidable excursió en veler per la Costa Brava. I gaudeix d’un bany en aigües cristal·lines! Navega com ho van fer sempre els autèntics mariners amb el cruixir de les veles i la fusta.

Puja a bord!
To top