13 agost, 2022

Activitats Rutes

El Nautilus està format per tres vaixells diferents: Nautilus, Nemo i Corsari Negre. Cada un d’ells té unes característiques diferents amb les seves particularitats, cosa que et permet repetir amb nosaltres i sempre viure una experiència ben diferent.

Aquesta setmana, vam pujar a bord del Nemo, el nostre vaixell més petit, però no menys divertit! Només arribar vam trobar la Txell i la Mireia, les dues noies que estan al capdavant del Nemo i va començar la nostra aventura!

Mentre elles explicaven tot el recorregut que fèiem (amb alguna sorpresa afegida per divertir encara més els més petits), tots els passatgers estàvem encantats mirant tota la meravella que ens rodejava.

Vam començar fent la volta al Molinet, una platja verge de roques que has de fer un salt per arribar-hi; vam continuar rodejant el litoral de L’Estartit passant per sota del Cap de la Barra i vam seguir direcció les diferents cales i platges paradisíaques que hi ha a pocs minuts del poble, com ara la Cala Pedrosa i la Cala Calella.

Vam continuar el recorregut i vam parar a veure les diferents coves que hi ha a prop: com ara La Foradada i Les Tres Coves. Fins i tot, vam travessar una d’elles, meravellats una vegada més pels colors i el joc de llums de la zona.

Un cop vist, vam continuar finsa arribar a Cala Montgó, on ens van deixar un temps per tal de poder-nos banyar, saltar des del Nemo a l’aigua, bussejar i fer snorkel a les aigües cristal·lines amb ulleres i veure peixos. Petits i grans!

Finalment, després de la capbussada, vam pujar de nou al vaixell i ens vam dirigir, amb una mica més de velocitat (amb alguna cabriola afegida), fins a Les Illes Medes. Quan vam ser allà, vam fer-hi una volta i ens van explicar la seva història. Quin paradís!

Tot això queda resumit en poques paraules, però també ho podeu veure resumit en un petit vídeo reel del nostre perfil d’Instagram. El podeu visualitzar seguint aquest enllaç.

Recorda que pots comprar els tiquets a través de la nostra pàgina web o a les nostres taquilles físiques.

Ens veiem aviat?

To top