21 setembre, 2023

Activitats Notícies

Com cada any, aquest 22, 23 i 24 de setembre, torna la Fira dels Pirates i els Corsaris de les Illes Medes a L’Estartit en la seva 19a edició.

Aquest any venen carregats amb moltes idees i amb moltes activitats per a tota la família, tant per als més grans com per als més petits. Tallers, espectacles, actuacions dels pirates mateixos, animacions… A més també hi haurà un mercat artesà al poble, exposicions i s’organitzaran diferents visites guiades durant tot el cap de setmana. I moltes coses més que pots trobar si et descarregues el programa previst per aquests dies.

Per altra banda, nosaltres també oferim activitats diferents durant aquest cap de setmana. El dissabte dia 23 i el diumenge dia 24 farem una sortida cada dia a les 11h del matí amb el Corsari amb la Pirata Rata-Contes que vindrà a explicar contes i històries de pirates als més petits de la casa. Una experiència diferent, que et permetrà aprendre coses noves mentre descobreixes l’entorn i gaudeixes de les Illes Medes, del mar i del vaixell pirata.

Ja pots aconseguir els teus tiquets online a través de la nostra pàgina web o físicament a les nostres oficines.

Us desitgem una feliç Fira dels Pirates i dels Corsaris a tots i a totes!

To top