6 juliol, 2023

Activitats Rutes

Hem començat el mes de juliol i amb ell hem iniciat la temporada d’estiu al Nautilus. Des d’ara i durant tots els mesos d’estiu que tenim per endavant ja tenim en funcionament totes les rutes que oferim cada any durant aquesta època.

Ara ja pots venir amb nosaltres als nostres tres vaixells: Nautilus, Nemo i Corsari Negre.

En aquest post us expliquem una mica més quines són les rutes que oferim i què és el que pots fer amb cada un dels nostres vaixells.

Nautilus

El Nautilus és la nostra embarcació preferida per als més curiosos, per als amants dels animals i per als més petits de la família. Pots escollir entre dues rutes.

Ruta 1: Illes Medes – Bany

Una travessa per la Reserva Natural de les Illes Medes a bord del Nautilus. Descobreix la bellesa, diversitat i riquesa de la seva vida submarina gràcies a les seves cabines submergides amb les grans finestres. A més, inclou la possibilitat de banyar-se al mig del mar un cop es pugui parar per gaudir de les vistes en un lloc tranquil i específic.

Ruta 2: Illes Medes i Roca Foradada

Un creuer submarí per la Reserva Natural de les Illes Medes i de la costa del Massís del Montgrí, passant pel Cap de la Barra, Punta Salines, Cap d’Utrera, Cala Pedrosa i la Roca Foradada.

Nemo

La nostra embarcació més petita i més polivalent. Et dona l’oportunitat de navegar més de pressa i endinsar-te a llocs que amb els altres vaixells més grans no podràs i així poder explorar les coves per dins.

Ruta Illes Medes – Coves – Bany 

Podràs gaudir d’una ruta increïble vorejant la costa rocosa del Massís del Montgrí a tota velocitat, amb unes vistes privilegiades de totes les cales petites i coves plenes de vida salvatge com la Cala Calella, Cala Pedrosa, Cala Ferriol o Cala Montgó. També ens endinsarem a les coves de la costa de L’Estartit com la Coda del Contrabandista, les Tres Coves o la Roca Foradada, on a més d’explorar-les a bord, podrem banyar-nos i gaudir de l’aigua.

Corsari Negre

El nostre vaixell pirata, l’embarcació més gran que tenim i espectacular.

Ruta Illes Medes – Coves – Bany

A bord del Corsari Negre podràs gaudir d’una ruta per la Reserva Natural de les Illes Medes i de la Costa del Montgó fins a arribar a les “Tres Coves”, on transbordarem a una petita i ràpida zòdiac que ens portarà al cor de la muntanya. Després d’apreciar la seva bellesa posarem rumb al Falaguer, on gaudiràs d’un tranquil bany en les aigües cristal·lines.

To top