14 octubre, 2022

Activitats Rutes

Després d’haver acomiadat l’estiu, d’haver començat la tardor ara farà unes setmanes i d’haver celebrat un any més la Fira dels Pirates i dels Corsaris de L’Estartit i de les Illes Medes al setembre, al Nautilus encetem la recta final d’aquesta temporada fins a finals d’octubre.

Per tal que puguis gaudir de les experiències que t’aporten els nostres vaixells i puguis continuar descobrint el nostre meravellós entorn, continuem fent sortides cada dia amb el Nautilus. El Nemo i el Corsari Negre ja descansen per la propera temporada.

Aquest mes d’octubre, amb el Nautilus tindràs sortides disponibles cada dia, de dilluns a diumenge, a les 11:30h i a les 16h. La sortida inclou visita a la Costa del Montgrí i visió submarina a les Illes Medes. Mentre anem resseguint la Costa del Montgrí podrem anar gaudint del paisatge i dels diferents indrets que ens amaga aquesta zona de la Costa Brava: la Foradada, les diferents cales, el penya-segat del Molinet, etc. I finalment tornarem a port, allà on hem embarcat.

Les Illes Medes són un petit arxipèlag de 21,5 hectàrees de superfície situat al Mediterrani, a una milla de la costa del Montgrí i de l’Estartit des d’on surten les nostres embarcacions Nautilus; està format per set illots i esculls en un paratge submarí d’un valor biològic i ecològic extraordinari.

L’arxipèlag de les illes Medes està protegit per a la conservació de la fora i fauna del fons marí des del 1990; aquesta protecció ha possibilitat que des de llavors hi hagués una recuperació espectacular de la riquesa del medi aquàtic i terrestre, com per exemple de la rajada, el corall vermell o les posidònies. El 2010 va ser declarat Parc Natural Nacional Protegit; el seu ecosistema ha estat classificat com la millor Reserva Marina del Mediterrani Occidental.

Recorda que pots fer la compra de les teves entrades a les oficines o a través de la nostra pàgina web seguint aquest enllaç.

Exprimeix al màxim els dies que queden de bon temps a bord del Nautilus!

To top