7 gener, 2024

Activitats Notícies

Avui, dia 7 de gener, ja podem donar per acabades les festes de Nadal i les vacances per a molts. I també és un bon dia per recordar com de màgic sempre ha sigut el dia dels Reis i també el dia de la seva arribada. Moment en què veiem la màgia als ulls dels més petits de casa i els més grans podem reviure una de les experiències probablement més úniques de tota la nostra infantesa.

Aquest any, i com és habitual a L’Estartit, els Tres Reis d’Orient han arribat per mar, acompanyants dels seus ajudants i dels seus patges. Quan arriben a les costes de L’Estartit ja estan cansats després d’haver fet tants i tants quilòmetres per arribar a casa nostra. I aquí a L’Estartit ens agrada anar-los a recollir amb el Corsari i així facilitar-los la seva arribada i fer-la més agradable i encara més màgica per a tots i per a totes.

El dia 5 al vespre, en Melcior, en Gaspar  i en Baltasar van arribar al port de L’Estartit a bord d’una de les nostres embarcacions: el Corsari! El nostre vaixell pirata, conegut per a molts. Després de moltes hores de caminar, d’anar a cavall, a camell, travessar mars, rius, muntanyes, deserts… els reis van arribar un any més a casa nostra i nosaltres els hem volgut donar la millor benvinguda possible.

Estem molt contents d’haver ajudat un any més a ses majestats els reis i també a tota l’associació dels Reis de L’Estartit, que treballen durant molts dies i moltes hores per tal que aquest dia sigui inoblidable per a grans i petits.

Us deixem en aquest post del blog del Nautilus unes quantes imatges per recordar aquesta nit tan especial.

To top