9 abril, 2024

Entorn

Navegant amb el Nautilus, què podràs descobrir? Ara que ja hem tornat a arrancar la nova temporada amb sortides diàries amb el nostre vaixell Nautilus, creiem que pot ser un bon moment per recordar, a qui ja ho sàpiga i per explicar a qui encara no, què és tot allò que descobrim del nostre entorn.

El Nautilus es troba a L’Estartit, un poble de costa de L’Empordà i al bell mig de la Costa Brava. L’Estartit és un indret conegut pels turistes per ser de platja, però sobretot per tenir les Illes Medes ben a prop.

Navegant amb el Nautilus, no només tens l’opció de conèixer les Illes Medes de ben a prop, sinó també de descobrir molts altres racons amb encant que queden a prop del poble i que queden amagats entremig de les roques i penya-segats del litoral de la zona.

Aquí us en detallarem uns quants, per tal que sàpigues algunes de les moltes meravelles que podràs descobrir navegant amb nosaltres:

1.Les Illes Medes

Ja hem parlat moltes vegades sobre les Illes Medes. Es tracta d’un arxipèlag format per dues illes principals, cinc illots i altres illots menors. Es troba a poc més d’un quilòmetre de distància del litoral de L’Estartit i forma part d’un Parc Natural. I geològicament es considera que és la continuació del Massís del Montgrí.

2.La Roca Foradada

Es tracta d’una cova marina a la superfície. És una de les imatges més espectaculars i més impactants per als turistes i per tots aquells que sigui la primera vegada que la veuen. Amb els nostres vaixells tindreu l’oportunitat de veure-la de ben a prop i fins i tot, travessar-la!

3.Cala Padrosa, Calella i Ferriol

Tres de les cales més boniques de la zona. Es troben amagades i són de fàcil accés, cosa que les fa encara més salvatges i desitjades. Pots arribar-hi caminant, amb barca o nedant. Nosaltres ens hi apropem amb les nostres embarcacions i podem veure-les des del mig del mar, és a dir, des d’un altre punt de vista.

4.El Molinet

Allà on s’acaba el passeig marítim de L’Estartit. Des d’aquest mirador, es tenen unes vistes espectaculars a les Illes Medes i també al penya-segat del Cap de la Barra. Una imatge impactant i de gran bellesa al mateix moment.

5.Cala Montgó

Amb alguna de les nostres rutes, arribem a la Cala Montgó, tot vorejant la costa de L’Estartit i rumb cap a L’Escala. Aquesta platja és de més fàcil accés i s’hi pot arribar ben fàcilment, però arribar-hi des de dins del mar, té el seu encant especial. I estaràs fora de les aglomeracions de l’estiu a la sorra de la platja i la podràs gaudir encara més!

To top