Si coneixes bé els nostres vaixells, segurament sabràs que cada un d’ells té les seves particularitats i que entre ells són completament diferents. Un és conegut com el vaixell pirata (Corsari Negre); un altre és la nostra embarcació més petita, però divertida (Nemo); i per últim tenim el Nautilus, el nostre vaixell més antic i potser més conegut, que ens permet veure el fons del mar gràcies a la seva visió submarina i així poder gaudir del mar per dins i per fora.

Avui ens centrarem amb el Nautilus. Aquesta setmana passada vam pujar-hi a bord i hem pensat que seria una bona idea poder-vos explicar amb poques paraules què tal és l’experiència, i així compartir-la amb vosaltres.

Vam arribar al vaixell i vam embarcar. Allà vam conèixer la tripulació, que ens estaven donant la benvinguda a tots els passatgers. Ens van donar unes targetes de diferents colors (que després explicarem per què serveixen) de color blau, vermell i groc. Vam continuar fins a arribar amb el fotògraf que ens va fer una fotografia per tal de poder immortalitzar el moment. I aquí comença l’aventura.

Durant tot el recorregut ens vam poder moure lliurement i amb total normalitat per tot el vaixell: vam poder estar a baix (a dins o a fora) i dalt a l’aire lliure. I moure’ns en funció del que volíem veure en cada moment.

Vam començar sortint del port i ens vam dirigir cap a El Molinet. Vam continuar per anar vorejant la costa fins arribar a la Roca Foradada. Allà ens vam parar una estona (on vam creuar-nos amb els nostres companys del Corsari Negre) i vam tenir l’oportunitat de fer unes fotos precioses.

Un cop allà, vam girar i ens vam dirigir a més velocitat fins arribar a les Illes Medes, veient-les cada cop de més a prop. Vam fer-hi la volta i ens hi vam parar una estona, on vam tenir l’oportunitat de baixar al fons del vaixell i veure els fons del mar gràcies a la visió submarina. En aquest moment és quan van entrar en joc les targetes de colors, ja que ens vam dividir per colors i així poder baixar a baix a veure el fons del mar de manera esglaonada sense aglomeracions. El fons del mar es veia molt bé i vam poder veure molts bancs de peixos i plantes.

Us deixem amb un enllaç on podreu veure un vídeo que hem fet per mostrar què tal és l’experiència del Nautilus a les nostres xarxes socials.

Finalment, vam tornar al port, tots amb un somriure a la cara, gràcies a la super experiència que ens ha regalat el Nautilus.

To top