30 maig, 2022

Activitats Entorn

Et consideres una persona curiosa? T’agrada aprendre cada dia coses noves i anar-te’n a dormir pensant que has après una cosa més al llarg del dia? T’apassiona viure noves aventures i tenir noves experiències? T’agradaria conèixer què hi ha sota les Illes Medes? Què hi viu, quins animals i quines plantes hi conviuen?

Les Illes Medes són un petit arxipèlag de 21,5 hectàrees de superfície situat al Mediterrani, a una milla de la costa del Montgrí i de l’Estartit des d’on surten les nostres embarcacions Nautilus; està format per set illots i esculls en un paratge submarí d’un valor biològic i ecològic extraordinari.

L’arxipèlag de les illes Medes està protegit per a la conservació de la fora i fauna del fons marí des del 1990; aquesta protecció ha possibilitat que des de llavors hi hagués una recuperació espectacular de la riquesa del medi aquàtic i terrestre, com per exemple de la rajada, el corall vermell o les posidònies. El 2010 va ser declarat Parc Natural Nacional Protegit; el seu ecosistema ha estat classificat com la millor Reserva Marina del Mediterrani Occidental.

Amb les nostres embarcacions Nautilus tens la possibilitat de, no només fer una ruta pel litoral de L’Estartit i conèixer-ne el seu entorn meravellós, sinó també de conèixer el fons del mar, concretament el de la zona de les Illes Medes. Des d’allà tens un espai on poder estar observant tots els peixos i totes les plantes que conviuen amb nosaltres a les Illes Medes. Pots fotografiar-les, saber com es comporten, veure molts colors i textures…

Recorda que fem diferents sortides cada dia amb les nostres embarcacions que et donaran l’oportunitat de poder gaudir de tot això i molt més. Pots comprar els tiquets a través de la nostra pàgina web o a les taquilles físiques.

To top